Sošolca je rinoplastika popolnoma spremenila

S prijateljico sva bili na kavi. Poznali sva se že dolgo, še iz srednje šole, saj sva se že takrat zelo dobro ujeli. Tako sva skupaj prešpricali marsikatero uro in delali neumnosti, ki so bile za tiste čase najbolj aktualne. Res je zanimivo, ker smo se tudi po končani srednji šoli, še vedno študirale, kljub temu, da smo vsaka šle študirat na različno fakulteto.

A tisti dan, smo si rekle, da bomo za spremembo šle v drugi gostinski lokal, na čisto drugi konec mesta. Ta je bil kar na odprtem mestu in tista ulica je bila kar široma, in polna mimoidočih. Tako sva na vsake toliko časa samo opazovale ljudi, ki so neprestano švigali mimo, kot da bi se jim kam zelo mudilo.

Sošolca je rinoplastika popolnoma spremenila

Naenkrat se je pred najino mizo pojavil fant ter naju prijazno in nasmejano pozdravil in je bil kar zelo zgovoren. Obema je bil zelo znan, vendar se nismo mogle spomniti, kam bi ga dale. Nato pa, ko se nama je prisedel, sem kar naenkrat pomislila, da bi to lahko bil naš Jure, sošolec iz osnovne šole. Vendar je bil ful drugačen. Ker sem svoje misli delila na glas, se je fant zasmejal, in povedal, da je res on, in da je to rinoplastika, da je po srednji šoli šel na operacijo nosa. Res je imel včasih kar velik nos s tisto grbo, kot jo imajo grki in vem, da so ga v šoli fantje kar dosti zafrkavali zaradi tega nosu. Tako pa je rekel, da je tudi to bil eden od razlogov, zakaj se mu je rinoplastika zdela zelo dobra ideja, saj je imel kar dosti problemov z pomanjkanjem samozavesti in da se sedaj počuti kot nov človek. Tako nam je povedal še nekaj postopkov, kako je rinoplastika sploh potekala, in koliko časa je trajalo okrevanje.

Nato pa smo že malo zamenjali temo pogovora, ter si izmenjali telefonske številke, v upanju, da se bomo še kaj slišali.